ماجرای ایجاد خاصیت آهنربایی در محل تزریق واکسن کرونا-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

ماجرای ایجاد خاصیت آهنربایی در محل تزریق واکسن کرونا

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا کلیپ‌های پخش شده در فضای مجازی مبنی بر ایجاد خاصیت آهن‌ربایی در محل تزریق واکسن کرونا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر دکتر حمید سوری  درباره کلیپ‌های منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر ایجاد خاصیت آهن‌ربایی در محل تزریق واکسن کرونا اظهار داشت: محتوای این کلیپ‌ها کذب است و هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که در ساخت واکسن از آهن یا چیپ استفاده شده است.

 

وی افزود: در واکسن کرونا ممکن است مقدار ناچیزی آلومینیوم وجود داشته باشد که این ماده نیز خاصیت آهن‌ربایی ندارد؛ عناصری مانند نیکل و کبالت و ... که ممکن است به آهن‌ربا بچسبند نیز باید به میزان یک گرم باشند که بتوانند آهن را به خود جذب کنند؛ در حالی که کل میزان واکسنی که تزریق می‌شود آن قدر کم است که چنین امکانی وجود ندارد.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: برخی افراد به طور طبیعی بدنشان خاصیت جذب آهن را به خود دارد که ارتباطی به واکسن کرونا ندارد و تنها با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت می‌توان به فیلم‌های زیادی پیش از اپیدمی کرونا دست یافت که در آنها مشاهده می‌شود بدن برخی افراد قابلیت جذب آهن را دارد که این مسئله نیز به دلیل ساختار بدن افراد است و ارتباطی به مسئله دیگری نظیر واکسن ندارد.

 

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا تصریح کرد: برخی اوقات نیز ممکن است چسبیدن سوزن به بدن به دلیل رطوبت پوست و شیب بدن باشد بنابراین کلیپ‌های منتشرشده در فضای مجازی به هیچ عنوان صحت ندارد و بیشتر از سوی افرادی در حال پخش شدن است که جریان‌های ضدواکسن هستند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده